Wat zijn de voordelen van Hijama?

1. Snellere pijnverlichting
Cupping kan pijn verlichten van artritis, rugpijn en meer. Andere soorten pijn die effectief kunnen worden behandeld met cupping zijn hoofdpijn, migraine, kiespijn, spierpijn en ischias.

In het geval van artritis wordt cupping uitgevoerd op het aangetaste gewricht. Cupping verhoogt de doorbloeding en mobiliteit, waardoor het een effectieve behandeling is bij reuma, rugpijn en nek- en schouderstijfheid.

2. Eliminatie van chronisch vermoeidheidssyndroom
In een snelle wereld is er weinig tijd om uit te rusten en op te laden. Zelfs als we fysieke pauzes nemen, wordt onze geest overladen met digitale afleidingen zoals smartphones en laptops.

Dit alles kan leiden tot het chronisch vermoeidheidssyndroom. Dit kan een langdurige vorm van vermoeidheid zijn. Hijama Amsterdam of cupping is een effectieve behandeling voor deze aandoening.

3. Verlicht longziekte
Cupping is een effectieve behandeling voor longziekten zoals chronische hoest, astma, bronchiale congestie en pleuritis.

4. Houd je huid gezond
Vaak is de gezondheid van je huid een directe weerspiegeling van wat er in je lichaam gebeurt. Cupping verbetert de doorbloeding van de huid, waardoor de toevoer van zuurstof en essentiƫle voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde huid toeneemt. Het helpt ook de herhaling van acne en andere huidaandoeningen zoals eczeem, cellulitis en meer te verminderen. Cupping helpt ook de bloedvaten te verwijden om de bloedstroom te verhogen en gifstoffen van het huidoppervlak te verwijderen.

5. Verlicht spijsverteringsproblemen
Cupping kan spijsverteringsproblemen helpen verlichten die worden veroorzaakt door chronische stress, ondervoeding of een reactie van het immuunsysteem.

6. Behandeling van urinewegaandoeningen
Cupping-therapie kan worden gebruikt om urinewegaandoeningen zoals nierstenen, urineretentie en abcessen te behandelen. Urineretentie wordt behandeld door een kom op de lumbale regio aan te brengen.

7. Hoe te ontspannen
Cupping werkt ook als een vorm van massage die zorgt voor ontspanning. De door cupping opgewekte energie en doorbloeding is een goede vorm van ontspanning.

Cupping die strategisch wordt gebruikt, kan de bloedtoevoer naar specifieke gebieden die genezing nodig hebben, vergroten. Verhoogde bloed- en energiestroom zal leiden tot snellere genezing.

Cupping-therapie is voor de meeste mensen een zeer goede ervaring. Cupping heeft talloze gezondheidsvoordelen. Het kan ook een zeer ontspannende en geruststellende ervaring zijn.

Voor diegenen die geĆÆnteresseerd zijn in cupping-therapie, is Qaya Clinic een geweldige plek om te beginnen. Er worden cuppingtherapiebehandelingen gegeven die zijn afgestemd op uw behoeften.

Related posts

Leave a Comment