Top 10 hondenrassen over de hele wereld

Alle goede hondenrassen hebben veel belang bij het specifieke. In de volgende top 10 hondenrassenlijst bekijken we alle soorten puppy’s, van klein tot groot. We selecteren favorieten op basis van hun houding en trainingsgemak, evenals hun knuffelige en schattige elementen. Maar voor alle duidelijkheid, we houden van alle rassen, pak nu je riem.

10- Sint Bernard

Met de naam Cujo, hoewel uitstekend te zien in de Cujo (horrorfilm), die is gebaseerd op de roman van Stephen King Saint Bernard, is het een groot wezen met een vriendelijk karakter wiens ware karakter misschien beter wordt weergegeven in de vriendelijke familie-eikel Beethoven, genoemd naar de grootste.

Cujo heeft wortels die teruggaan tot 980 na Christus en hoewel hij geen vaten cognac bij zich had. Hij is eigenlijk gemaakt voor reddingswerk en leven in de Alpen. Hij was bijna verdwenen als gevolg van strenge winters in de vroege jaren 1800. Maar hij was gelukkig gekruist met de Newfoundlander-hond om zijn aantal ’s nachts te herstellen en te behouden.

9- Engelse cocker-spaniël

Hij is op de een of andere manier al bijna een halve eeuw een vaste waarde in de kunsten, eerst gewaardeerd als een kwaliteitsjachthond in zowel natte als droge omstandigheden. De Cocker Spaniel is gemaakt om op jachtvogels te jagen, met name één jachtvogel die de Woodcock wordt genoemd. Hun naam komt van de cocker-spaniël. De Engelse cocker-spaniël is een zeer speelse en lieve persoonlijkheid die hem nu geliefd maakte als een begroet lid van veel families. We denken dat prins George zeker lief is op zijn foto. Maar een van onze favoriete dingen moet de cocker-spaniël Lupo van het gezin zijn als een goede vriend van de kinderen, aangezien hij de cocker-spaniëls van Woodcock verdrijft. Hij heeft een intelligent karakter, waardoor hij ook regelmatig kan worden ingezet als speurhond op Cubaanse luchthavens. Dus over het algemeen kan de cocker-spaniël een goed huisdier zijn als hij wordt gekocht bij een gerenommeerde fokker.

8- Siberische Husky

Deze hond werd oorspronkelijk in Rusland gefokt als een van de krachtigste werkhondenrassen. Deze grote hond ziet eruit als een wolf en is erg vriendelijk en verrassend lichte eter, slim en goed trainbaar. De Husky is speels met kinderen en laat zelden zijn kenmerkende gehuil los, maar hij maakt een slechte waakhond. Hij houdt gewoon te veel van mensen, hij staat bekend om zijn ijsblauwe ogen. De Siberische husky kan ook amberkleurige of bruine ogen hebben en kan zelfs één bruin en één blauw oog hebben. Ondertussen kan zijn vacht wit, zwart, rood, zilvergrijs of bruin zijn en houdt hij hem warm bij temperaturen tot min 75 graden Fahrenheit.

7- Boxer

De bokser is als een 3-jarig kind, dat is het dat hij niet ouder is geworden dan drie, een gewone pelsbaby. De bokser was oorspronkelijk gefokt en bedoeld voor het voeren van stierengevechten, hondengevechten en zelfs het trekken van onaangenaam tevreden en opgewekte karren. Het ras is intelligent en leert snel, dat lijkt op een kat van alle honden als hij grijnst. Hij is gelukkig, je weet echt of hij gemakkelijk in de meeste hondenliefhebbende families past, aangezien hij goed overweg kan met en goed speelt met kinderen. Hij kan een goede relatie met katten aangaan vanwege een gedeelde afkeer van vogels. Het ras heeft zijn naam misschien te danken aan zijn boksende stropers. Hoewel velen in zijn geboorteland Duitsland die bewering betwisten, ontmoet John en zijn bokser een tong van 17 inch die de langste van alle honden is.

 

Related posts

Leave a Comment