Hoe u uw eigen geloften schrijft

Hallo, wij zijn de stemmende stemmen.

We hebben een passie voor wat we doen, we transformeren momenten, gevoelens en verhalen in gepersonaliseerde teksten om de geliefde in vervoering te brengen.

Wij zijn het beste en meest gerespecteerde bedrijf in Brazilië, gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde huwelijksgeloften. Daarom versterken we emoties, geven we woorden leven en leveren we het beste voor onze klanten.

We hebben onze eigen methoden om herinneringen te redden, empathie te creëren en de puurste en nobelste gevoelens vast te leggen die het paar kan hebben. Op deze manier voeren we diensten uit voor het hele nationale grondgebied.

Wij in de huwelijksgeloften zijn helemaal verliefd op wat we doen. Door onze planning en expertise ontwikkelen we de teksten op basis van de geschiedenis, het gevoel en de momenten die het bruidspaar beleefde. Onze harten, zielen, oren, ogen en potloden zijn klaar om je beste emotie, je puurste en ware gevoelens vast te leggen.

We schrijven niet zomaar weer een huwelijksgelofte, we krijgen gevoelens, we vertalen emoties in woorden. We hebben onze eigen methodieken die we in de loop van de tijd ontwikkelen.

De eerste stap van onze klanten is de keuze van de dienst en het contracteren daarvan op onze eigen site. Al snel na de bevestiging van de service en betaling, die kan worden gedaan via een ticket of creditcard, hebben we een specifiek stap voor stap voor elk product dat we aanbieden.

Zodra een van onze diensten is gekozen, wordt het script doorgestuurd naar een specialist in het vastleggen van verhalen en het omzetten in woorden. Deze tekst zal worden beoordeeld door een van onze reviewers, aangezien deze ronduit perfect is, wordt de tekst naar u verzonden. En als u, zelfs na onze kwaliteitsnorm, per ongeluk iets wilt veranderen, kijk dan welke service u hebt gekozen en hoeveel beoordelingen er onder de geleverde service vallen.

Onthoud dat dit alles binnen maximaal 20 dagen gebeurt, kort nadat het script correct is beantwoord en afgeleverd.

Kijk je uit naar de eerste dag van de rest van je leven?

Dit is geheel aan elke klant. Voor de overgrote meerderheid staat het inhuren van onze diensten gelijk aan het zoeken op de markt naar de best mogelijke tekst.

In dit geval is de klant er trots op iedereen te vertellen dat hun tekst is gemaakt door huwelijksgeloften. Voor anderen is het de kans om op zoek te gaan naar een stem die de jouwe aanvult en versterkt. Wat de situatie ook is, u kunt op onze discretie rekenen.

 

Related posts

Leave a Comment