Commerciële vloer opties voor keukens

Het is niet moeilijk om te ontsporen bij het onderzoeken van de voor- en nadelen van Pergo-vloeren. Lange tijd was Pergo-vloeren onlosmakelijk verbonden met dekvloeren; de verklaring is dat het Pergo was die eerder overlay-vloeren verzon. Pergo is tot nu toe de grootste maker van dit type dek, ondanks het feit dat de organisatie momenteel in het bezit is van Mohawk, nog een andere goede maker van dekvloeren. Hoe dan ook, elk gesprek over wat gelukkig of ongelukkig is aan Pergo-vloeren, vervalt voor het grootste deel in een meningsverschil met betrekking tot de voor- en nadelen van overlay-vloeren in het algemeen.

Voordelen van Pergo

Pergo is al langer actief in de sector van overlays dan enig ander persoon. Er zijn tegenwoordig talloze zeer moordende merken, maar Pergo blijft overweldigend het best verkopende merk, wat u iets duidelijk maakt over de aard van hun productaanbod. Een ander positief teken dat Pergo een merk is waarop men kan vertrouwen, zijn de garanties, tot 30 jaar, en meer dan verstandig voor de meeste soorten grondoppervlakken. Niettegenstaande garanties zijn er speciale gevallen. Ervan uitgaande dat u regelmatig vloeistoffen op uw Pergo-vloer morst en niet korte tijd later weer opruimt, zal de vloer uiteindelijk zwakker worden en is de garantie niet langer legitiem.

Pergo afdekvloeren zijn belachelijk eenvoudig te introduceren. De enkelvoudige planken klikken gewoon in elkaar. De meeste overlay-vloeren, waaronder Pergo-vloeren, vereisen een fundamenteel materiaal tussen de bekleding en de ondervloer. Het productaanbod van Pergo Accolade is een speciaal geval, omdat er proactief een ondervloermateriaal is toegevoegd. Hardhouten vloeren zijn een uitdaging voor niet-experts om te introduceren. Als u twee vellen aan elkaar kunt klikken, kunt u zelf Pergo-vloeren introduceren.

Eindelijk kun je Pergo-vloeren kopen voor de helft van wat je zou kunnen uitgeven aan hardhouten vloeren, en van een afstand is Pergo vaag van echt hardhout. Bovendien kunt u Pergo introduceren in kamers waar het onverstandig zou zijn om echte hardhouten vloeren te introduceren, zoals keukens, toiletten en kamers die zich onder het maaiveld bevinden.

Niet-super geweldige elementen

Er is bijna niets te zeggen over Pergo-vloeren dat echt verschrikkelijk is, ondanks het feit dat er een paar ronduit vreselijke exemplaren van dekvloeren beschikbaar zijn. Als je wilt weten wat een deel van die vreselijke modellen zijn, koop dan een dekvloer die tegen speelse kosten verkoopt. Kwaliteitsartikelen op het grondoppervlak worden slechts af en toe verkocht tegen kosten die “nooit opnieuw zullen worden opgeknapt”.

Verwacht niet dat het Pergo-grondoppervlak bijna net zo lang meegaat als eiken-, esdoorn- of andere hardhouten vloeren. Dertig jaar is ongeveer het beste, en merknamen als Pergo, Mohawk of Armstrong zouden je ongeveer 20 jaar goede hulp moeten bieden.

Een van de belangrijkste problemen van Pergo-vloeren is dat ze niet opnieuw kunnen worden aangebracht. Het “hout” is een slanke gevel; een uiterst fragiele gevel. Schraap het, en het interne centrum kan zichzelf blootleggen. Het interne centrum is niet aantrekkelijk en een beschadigd bord of bord zal waarschijnlijk worden verdrongen.

Ongeacht hoeveel overlay Decorvloer tegellaminaat hoogglans het echte artikel lijkt te zijn, het draagt ​​zelden bij aan de inruilwaarde van een huis. Een op handen zijnde koper die op zoek is naar een huis met hardhouten vloeren, zal voor het grootste deel elk beschikbaar huis, inclusief overlay-vloeren, omzeilen, ongeacht of dat terras de beste Pergo-vloer in zijn klasse is.

Welke soorten te kopen?

Variatie en oppervlakte is zeker uw beslissing, en uw beslissing alleen. Huidige successen zijn Oak, Hawaiian Koa en een paar stijlen van Hickory. Uitgebreidere borden zijn de laatste tijd bekender geworden. Pergo is verkrijgbaar in breedtes van 5 kruiplijnen tot 12 inch en in diktes van 8 mm tot 12 mm.

Zou het voor u raadzaam zijn om Pergo Deck te kopen?

Ervan uitgaande dat u zich op een dekvloer bevindt, is het antwoord zeker ja als u een stijl kunt vinden die bij uw smaak past, wat geen probleem zou moeten zijn. Een goede aanbeveling zou zijn om “dik te gaan” en te kiezen voor planken van 12 mm in plaats van planken van 8 mm of 10 mm. Dikkere planken zouden in ieder geval redelijk moeten zijn, daarnaast zullen ze in grotere mate een sterke vibe hebben, beter warmte vasthouden en een stuk rustiger zijn om op te lopen.

Related posts

Leave a Comment