Aankondiging kussen -U kunt het uiterlijk van meubels verbeteren.

 

Wat ziet u er beter uit voor meubels die zijn ingesteld als een helder en sprankelend kussen of meubels dat niet geliefd en onbemind is? Over het algemeen, als we ons meubels en binnenkussen in de beste vorm houden, ziet de buitenruimte er mooier uit.

Om nog maar te zwijgen van het geld dat u voor het eerst in het meubilair en het kussen hebt gestoken. Dit zijn dure items en je wilt dat ze voor altijd meegaan. Er zijn enkele stappen om een wens te krijgen.

Over het algemeen heb je een beetje werk nodig om er goed uit te zien als de dag die je door het weerkussen in de achtertuin kocht. De opties van vandaag worden over het algemeen behandeld om te voorkomen dat verven en vervagen, dus de levensduur is groter.

Wanneer het tijd is voor Terras reinigen, is het het beste om het kussen van het kussen te wassen. Zelfs als het niet meer is, moet je dit minstens één keer in het seizoen (4 keer per jaar) doen. Veel pollenseizoenen, veel smog, vliegende grond of objecten kunnen iets vaker worden schoongemaakt. Over het algemeen moet je ze zien en kijken of ze enigszins worden verpletterd. Als u het niet zeker weet (na een tijdje kunt u vergeten wat het kussen is), kijk dan naar de onderkant of het vouwgebied. Het was een natuurlijke kleur. Het kan je verbazen om het om te draaien om te zien hoeveel kleur is veranderd door stof.

Met betrekking tot het reinigen moet u de aanbevelingen controleren voor een goede manier om de richtlijnen te lezen die bij het patio -kussen worden geleverd. Anders moet u een licht wasmiddel testen. Probeer het testgebied op de bodem zodat de stof niet is beschadigd. Als je erachter komt dat het wasmiddel goed werkt, blijf dan de rest schoonmaken.

Als u gemakkelijk te reinigen bent, kunt u een kussen vinden op de binnenplaats met de binnenste vormkernen die gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Vervolgens kan de dekking voor hen in de wasmachine worden gegooid en worden gereinigd en vervangen.

Gebruik geen overmatig water bij het reinigen van het kussen op de binnenplaats. Vooral als u het in de winter wilt opslaan, is het belangrijk om de interne schuimkern van het kussen te drogen om schimmel te voorkomen. Plastic voorkomt meestal de circulatie van lucht door kussens en moedigt meestal de groei van schimmels aan, dus deze mag niet worden bewaard en gewikkeld in kunststoffen. De beste manier om op te slaan is relatief koel en droog.

Related posts

Leave a Comment